Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NEED FOR SPEED CARBON

2013.03.28

 

A játékról

 

A Need for Speed: Carbon-ban a versenyek a városban kezdődnek és a kanyonokban érnek véget. A játékosnak könyörtelen harcot kell folytatnia a város feletti irányításért és utcáról utcára kell meghódítania a rivális városnegyedeket. A veszélyes autóversenyzés egyetlen célja maga a célbajutás – a tiltott száguldást azonban a rendőrség sem nézi jó szemmel.

A PSP változatban az egész játék városi környezetben zajlik, nincsenek kanyonok de vannak erdők.

 

Érdekességek

 

  • A Need for Speed Undergroundban a rendőrök nem jutottak szerephez, ám a folytatásként megjelenő Need for Speed: Most Wantedben már igen, ahogy a Need for Speed: Carbonban is.
  • A riválisok mindegyike saját vezetési stílussal rendelkezik, és a három autócsoport egyikébe tartozó járművet vezet: tuner (tuningautók), muscle (izomautók) és exotic (ritka autók).
  • A játék területe három nagy térképre van osztva, ezek mindegyikén hét meghódítható terület van.
  • A Need for Speed sorozat korábbi tagjaihoz hasonlóan itt is egészen apró részletekig is lehet az autót tuningolni, optikai- és teljesítmény-szempontból egyaránt.
  • A játéknak kapható egy különleges kiadása is, amelyben a DVD extrákhoz hasonlóan láthatók werkfilmek és exklúzív videók, valamint három új autót lehet három új pályán vezetni, végül új matricák is elérhetővé válnak.
  • A játék zenéjét Trevor Morris szerezte; a főszereplő ex-barátnőjét Emmanuelle Vaugier kanadai színésznő alakítja.

 

Vezethető autók

 

 

A jutalomfutamok segítségével emellett vezethetővé válnak a játék többi járművei is, mint például a rendőrautók vagy a tűzoltóautó.

 

Forrás:  http://hu.wikipedia.org/wiki/Need_for_Speed:_Carbon

 
 

 

ELADÁS


IDŐJÁRÁS

Időjárás előrejelzésArchívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 17431
30 nap: 97
24 óra: 2