Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NEED FOR SPEED MOST WANTED

2013.03.28

v_g_lap11.jpg

 

 

 A Need for Speed™ Underground sorozat készítőinek új játékában, a Need for Speed™ Most Wanted-ban lehetőséged van minden idők leghírhedtebb és legkeresettebb utcai versenyzőjévé válni. Az illegális utcai versenyek, a tuning-opciók sosem látott, széles választéka és a Hollywood legnagyobb üldözési jeleneteit felülmúló rendőrségi hajszák izgalma garantálja, hogy a Need for Speed Most Wanted minden játékos kedvence legyen idén télen. Riválisaid legyőzésével, a rendőrség kijátszásával és sok száz mérföldnyi pálya meghódításával küzdheted fel magad a Feketelista élére.

 

 

Ha a leghírhedtebb versenyzővé akarsz válni, hírnevet kell szerezned és fel kell építened Rap Sheet-edet, mégpedig az utca legjobb versenyzőivel szemtől szembe vívott fogcsikorgató, kemény küzdelemben, ráadásul közben merész, nyaktörő trükkökkel kell leráznod az utakon járőröző zsarukat is. A játékosok számos taktikát bevethetnek, hogy megszabaduljanak a rendőrségtől, ellenfelüket pedig hátrahagyják kipufogógázt szagolni.

A Need for Speed Most Wanted egy sor vadonatúj járgányt is felvonultat, a feltuningolt batároktól a legmodernebb szuperverdákig. Kedvedre módosított autódban akármilyen járműosztállyal megmérkőzhetsz. Idén ősszel az utca lesz a játszótered.

 

Főbb jellemzők:

 

Széles utak, széles világ


Légy a leghírhedtebb utcai versenyző és hódítsd meg a legváltozatosabb versenypályákat a gyártelepektől a város szívéig! A játék során a környezet lehet a barátod, de az ellenséged is. A játékosok megismerhetik az összes útlevágást, valamint kihasználhatják a forgalmat és az elpusztítható környezeti objektumokat is.

Vadonatúj játékmenet


A Need for Speed Most Wanted új és izgalmas játékmenettel gazdagodott, amiben helyet kap a rendőrség taktikus lerázása, az ügyességedet próbára tevő elkerülési technikák alkalmazása és a tiltott utcai versenyzés.

Személyre szabható megjelenítés


Akár a zsaruk dolgát akarod megnehezíteni, akár csak fel akarod dobni verdád kinézetét, a Need for Speed Most Wanted szinte végtelen lehetőségeket tartogat.

Feketelista


Ha belépsz az illegális utcai versenyek világába, a legjobb versenyzőkkel kell megmérkőznöd, hogy tiszteletet vívj ki és felküzdd magad a Feketelista élére.

Rap Sheet


A játékosok rekordok megdöntésével, kihívások teljesítésével és a rendőrségi járművek, taktikák és eszközök kicselezésével építhetik fel Rap Sheet-jüket.

Teljesítményhangolás


Nem tudsz legyőzni egy sportkocsit? Vonulj vissza menedékedbe és tuningold fel a verdát, hogy bármilyen járműosztállyal szemben megállja a helyét!

A grafikai megjelenítés következő generációja


A következő generációs konzolra kifejlesztett Need for Speed Most Wanted új fogalmakat vezet be a videó-játékok képi megjelenítésében. A normál mapping és a valósidejű megvilágítás technikái a grafikai élményt a piacon szereplő bármelyik verseny-játék fölé emelik.

Online verseny


A Need For Speed Most Wanted játékban az online funkció elérhető Xbox 360, Xbox, PlayStation2 és PC platformon.

 

 

 

 

 
 

 

ELADÁS


IDŐJÁRÁS

Időjárás előrejelzésArchívum

Naptár
<< Október / 2019 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 17330
30 nap: 148
24 óra: 4