Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NEED FOR SPEED UNDERGROUND 2

2013.03.28

Nem, a legtöbbet eladott játék 2003-ban, az Electronic Arts Need for Speed Underground-ja volt. Kevésbé meglepő hát a folytatás megjelenése.

 

Amikor először kapjuk elő kontrollerünket, ami rögtön nyilvánvalóvá válik, az a remek felszínű máz, amely a NFS: Underground 2 játék világát borítja. Mint például az autók ragyogása, a közlekedési lámpák fénye és a talaj csillogása a holdtalan éjszakai fényekben. A világ hamar magába szívja a játékost a hihetetlen és illegális érzet keltésével, mikor is különbözőbbnél különbözőbb versenyzőkkel a nyomunkban autózzuk keresztül a tömött várost.

 

A következő tényező ami pofon vág minket, az a játékot teljes egészében átható reklámok hada. Nem a telefonra fogunk üzenetet (SMS) kapni, hanem a gépre (erről még később). Ha valaha is szükséged volt a játékokban fellehető reklámok bizonyítékára (a sport játékok kivételével, amelyben mindig is voltak), most itt meglelheted. Persze ez nem feltétlenül rossz dolog, pláne ha ezerrel repeszthetünk egy faja kis autóval a városi utcákon át.

 

A licencel-t autókat könnyű kezelni, bár mikor az utakon keresztülsuhanunk és a négykerekűeket irányítjuk, néha nem annyira jól reagálnak, mint várnánk. Sokan mondják ez nem szimuláció, és valójában a gépi dolgok a játék fő mozgatóelemei.

 

A félkész mű, amibe betekintést nyerhettünk, lehetőséget adott a játékban megjelenő kiterjedt rendszerű város utcáinak éjszakai bebarangolására. Ugyan eddig még csak a „szomszédságok” egy ötödébe nyerhettünk bepillantást a kész játékhoz viszonyítva, de még így is rengeteg látnivaló volt. A szöveges üzenetek (ahogyan már arra utaltam korábban is), folyamatosan fognak érkezni miközben majd rójuk az utcákat. És különbözőbbnél-különbözőbb versenyek részvételére invitálnak majd minket. Ezek a rövid, iszonyú tempójú „vágták”, át a lezárt területeken, valószínű majd a helyi biztonsági erőket sem fogja hidegen hagyni. :)

 

Az NFSU2 egyik legnagyobb húzása (elődjéhez hasonlóan, de jóval részletesebb kivitelben) minden bizonnyal a rendkívül kiterjedt autóbütykölés lesz. Sajnos ugyan a tébolyultan harsogó tömeget idéző „fícsör” elég nagy időt vett el a kipróbálható verzióból, de már most is kis betekintést nyerhettünk a garázsokba, ahol majd eszkábálhatunk a rendelkezésre álló szerszámokkal és alapanyagokból egy olyan autót mely a legközelebb áll majd szívünkhöz.

 

Az Electronic Arts adatait figyelembe véve, állítólag több mint 70 milliárd! különböző variáció lesz majd elérhető a játékosok számára. Természetesen hasztalan mondani tehát, hogy nyugtalankodnunk kellene bármi miatt is.

 

Az EA, mint vállalat egy olyan nevet teremtett magának, amely egyet jelent azzal amiket csinál, és ezek a dolgok egyre jobbak az évek múlásával. A Need for Speed Underground 2 sem kivétel ez alól. A játék minden egyes porcikája arra hívja fel a figyelmet, hogy eme mű minden tekintetben és teljes egészében jobb élményt fog nyújtani, mint előző évi verziója.

(from the http://www.gamekapocs.hu/cikk/226/238/1/Need+for+Speed:+Underground+2+Extra+cikk)

 
 

 

ELADÁS


IDŐJÁRÁS

Időjárás előrejelzésArchívum

Naptár
<< Október / 2019 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 17330
30 nap: 148
24 óra: 4